حسابداری نیاز

آموزش طراحی کدینگ حسابداری

Accountant coding

علم حسابداری و فرایند رسیدگی به امور مالی یک شرکت یا سازمان یا شخص حقوقی درواقع نوعی مهارت است که برای تحلیل اطلاعات و مدارک مالی یک شرکت یا سازمان به کار می‌رود.

بنابراین لازم است که حسابداران علاوه‌ براینکه دانش و تخصص مناسبی برای استفاده از داده‌های مالی و تحلیل آن‌ها داشته باشند، راهکارهای جذابی مانند سیستم کدینگ حسابداری به مدیران خود گزارش دهند. بنابراین حرفه حسابداری می‌تواند برای یک شرکت بسیار تعیین‌کننده باشد و آن را در معرض صعود یا سقوط قرار دهد.

حسابداران افرادی هستند که معمولاً با همه‌ی موضوعاتی که به نحوی با عملیات مالی شرکت‌ها و سازمان‌ها ارتباط پیدا می‌کند، سر و کار دارند؛ به همین خاطر باید قبل از هر چیز یک نظم کلی را در موضوعات مالی شرکت ایجاد کرده و آن‌ها را در قالب عناوین اصلی و فرعی سامان بخشند.

در غیر این صورت کارهای انجام شده به درستی قابل پیگیری نخواهند بود. این مسئله به ویژه برای شرکت‌ها و سازمان‌هایی که دارای ساختار گسترده و شبکه‌های پیچیده‌ی مالی هستند، ضرورت بیشتری پیدا می‌کند؛ زیرا انبوهی از اطلاعات مالی ایجاد شده و باید مدیریت شوند که این مدیریت جز از طریق ایجاد یک نظم کلی امکان‌پذیر نیست.

متخصصان و متفکران حسابداری برای حل این مسئله و چالش‌های مرتبط با آن، سیستمی را با عنوان کدینگ حسابداری در نظر گرفته‌اند که از طریق آن می‌توان یک سیستم یکپارچه و منظم برای قرار گرفتن اطلاعات مالی در ذیل هر کدام از عناوین اصلی یا فرعی طراحی کرد.

از آنجایی که طراحی کدینگ حسابداری ممکن است کار نسبتاً آسانی برای حسابداران نباشد، در این مقاله تصمیم گرفتیم شما را با الفبای طراحی کدینگ حسابداری آشنا کرده و نکاتی را در این زمینه توضیح دهیم.

  • کدینگ حسابداری چیست؟

کدینگ حسابداری به زبان ساده به دسته‌بندی و مرتب کردن عناوین فعالیت‌های مرتبط با حسابداری گفته می‌شود که امکان چینش موضوعات مالی و عملیات‌ها را بر اساس موضوع فعالیت و سطح فعالیت برای حسابداران امکان‌پذیر می‌کند.

در این روش هم سرفصل‌های اصلی و فرعی فعالیت‌ها مشخص می‌شود و هم ارتباط بین آن‌ها برای کسانی که قرار است به اطلاعات دسترسی پیدا کنند، روشن می‌گردد. طراحی کدینگ حسابداری سبب می‌شود تا اطلاعات مالی به راحتی قابل تفکیک باشند و در مواقع لزوم دسترسی به آن‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد.

 


این ویدئو بخشی از آموزش صفر تا صد حسابداری، سرفصل طراحی کدینگ در نرم افزار‌های مالی می‌باشد.

.


  •  آیا همه‌ی کسب و کارها باید کدینگ حسابداری داشته باشند ؟

کدینگ حسابداری چیز عجیب و غریبی نیست! در واقع به نظمی که سبب جلوگیری از آشفتگی اطلاعات مالی می‌شود، کدینگ حسابداری می‌گوییم. به همین خاطر طراحی کدینگ حسابداری برای تمام سازمان‌ها، شرکت‌ها و کسب و کارها اعم از کوچک و بزرگ یا دولتی و خصوصی ضرورت دارد.

البته این ضرورت به نسبت میزان پیچیدگی یا سادگی فعالیت آن‌ها و همچنین حجم عملیات مالی می‌تواند کم یا زیاد باشد؛ به طوری که کسب و کارهای بزرگ حتماً باید متناسب با فعالیت‌هایشان کدینگ حسابداری را برای خود طراحی کنند، اما به هر حال دیر یا زود هر کسب و کاری باید به فکر طراحی کدینگ حسابداری بیفتد تا در انجام عملیات مالی و دسته‌بندی و پیگیری آن‌ها مشکلی به وجود نیاید.

طراحی کدینگ حسابداری برای تمام سازمان‌ها، شرکت‌ها و کسب و کارها اعم از کوچک و بزرگ یا دولتی و خصوصی ضرورت دارد. البته این ضرورت به نسبت میزان پیچیدگی یا سادگی فعالیت آن‌ها و همچنین حجم عملیات مالی می‌تواند کم یا زیاد باشد.

  • انواع کدینگ‌های حسابداری کدامند ؟

کدینگ‌ها انواع مختلفی دارند که عبارتند از:

  • کدینگ حفظی
  • کدینگ متوالی یا سریالی
  • کدینگ سلسله مراتبی
  • کدینگ وجهی
  • کدینگ توده‌ای

در کدینگ حفظی کلمات و اسم‌ها به صورت مخفف نوشته می‌شوند تا تلفظ و به کار بردن آن‌ها راحت‌تر باشد. در کدینگ متوالی یا کدینگ سریالی، داده‌ها توسط دنباله‌ای از اعداد به صورت پشت سر هم کدگذاری می‌شوند. کدینگ سلسله مراتبی اشاره به نوعی از کدینگ دارد که دارای ترتیب منطقی و قابل گسترش هستند.

در کدینگ حسابداری توده‌ای به یک حساب معین در یک دوره‌ی مالی معین اعدادی اختصاص داده می‌شود و در نهایت کدینگ وجهی نیز اشاره به سیستم‌های کدگذاری داده به صورت قراردادی دارد.


کدینگ حسابداری
  • کدینگ حسابداری چگونه طراحی می‌شود ؟

در طراحی کدینگ حسابداری باید به مواردی مانند اصول و استانداردهای حسابداری، فعالیت‌های سازمان یا شرکت، کنترل‌های داخلی و گزارش‌های مورد نیاز داخلی و یا بیرون از سازمان توجه کرد و بر این اساس ساختاری را طراحی نمود.

منظور از اصول حسابداری آن است که تمام سیستم‌های کدینگ برای هر نوع از کسب و کار باید در اصول طراحی و در نظر گرفتن بخش‌های کلی از قوانین خاصی پیروی کنند. فعالیت‌های شرکت نیز ناظر به نوع فعالیت‌ها و میزان آن‌ها است که با توجه به فعالیت‌های اصلی، فرعی و حاشیه‌ای تنظیم می‌شوند.

کنترل‌های داخلی نیز اگرچه ممکن است در بسیاری از سازمان‌ها به دلیل ساختار مشابه بروکراتیک شبیه به هم باشند، اما معمولاً متناسب با خود سازمان در نظر گرفته می‌شوند. گزارش‌های درون و برون سازمانی نیز گزارش‌هایی هستند که باید در انجام عملیات مالی لحاظ گردند و یا ارائه شوند.

نکته : برخی از نرم‌افزار های حسابداری مانند نرم افزار هلو بصورت پیش فرض دارای کدینگ حسابداری هستند. قیمت نرم افزار هلو بسیار مرقوم به صرفه و برای کسب و کارهای کوچک مناسب است .

  •  سطوح استاندارد در طراحی کدینگ حسابداری کدامند؟

منظور از سطوح استاندارد، سطوحی است که شامل انواع حساب‌های مختلف است. بر این اساس سطوح متداول دسته‌بندی عبارتند از: سطح گروه، سطح کل، سطح معین، سطح تفصیلی. سطح گروه عنوان کلی حساب‌ها را در بر می‌گیرد و آن‌ها را بر اساس عناوین کلی از هم تفکیک می‌کند.

معمولاً در طراحی کدینگ این عناوین با ارقامی به عنوان کد مشخص می‌شوند. سطح کل ناظر به حساب‌هایی هستند که در دفترهای مالی ویژه، تنظیم گزارش‌ها و صورت‌های مالی لحاظ می‌شوند.

از حساب‌های معین نیز به منظور دسته‌بندی و متمایز کردن حساب‌های کل استفاده می‌شود. سطوح تفصیلی نیز شامل حساب اشخاص، ثبت هزینه‌ها و ثبت عملیات به صورت تفصیلی است.

سطح تفصیلی در سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف متناسب با پیچیدگی آن‌ها ممکن است شاخ و برگ بیشتری پیدا کند و خود زیرمجموعه‌های دیگری را در بر بگیرد. معمولاً برای آن که مشاهده اطلاعات به راحتی انجام‌پذیر باشد از رنگ‌های مخصوص برای نشان دادن سطوح مختلف استفاده می‌کنند.

  • نکات مهم در طراحی کدینگ حسابداری

حسابداری، یک عضو جدایی ناپذیر از هر کسب و کاری می باشد. اگر شما یک فروشگاه کوچک لباس داشته باشید و یا صاحب یک هلدینگ بین المللی باشید؛ فرقی نخواهد داشت و در هر دو مورد به یک سیستم حسابداری جامع نیاز دارید.

یکی از مفاهیم مهم که در طی آموزش حسابداری مورد توجه قرار می گیرد، کدینگ حسابداری می باشد. کدینگ، در واقع موجب ایجاد نظم در فرآیندهای مالی می باشد، که در نرم افزارهای حسابداری شاهد طراحی آن می باشیم.

در واقع، بستر اصلی کلیه ی نرم افزارهای حسابداری بر پایه ی کدینگ بناگذاری شده اند. در تعریفی ساده، می توان کدینگ را نوعی گروه بندی برای حساب ها دانست. طراحی کدینگ حسابداری، به صورت درختی بوده و در طی دوره های آموزش حسابداری، به صورت مفصل با آن آشنا خواهید شد.

به عبارتی دیگر میتوان کدینگ را به عنوان محل قرارگیری حساب ها به شمار آورد و به شما کمک می کند تا هر حساب را در جایی درست و مطابق با استانداردهای حسابداری قرار دهید. در حسابداری هر حسابی کد مخصوص به خود را داشته و اکثر نرم افزارهای حسابداری به صورت پیش فرض دارای یک طراحی کدینگ استاندارد می‌باشند. کدینگ را می‌توان در نرم افزار اکسل و یا حتی روی کاغذ هم طراحی نمود.

اما، بهترین گزینه برای طراحی و دسترسی به کدینگ همان نرم افزارهای مخصوص حسابداری هستند. چرا که، قادر به ارائه اطلاعاتی دقیق بوده و از بروز خطای دستی به میزان چشمگیری جلوگیری به عمل خواهد آمد. بنا به حوزه فعالیت هر سازمان، احتمال دارد نیاز به ایجاد تغییراتی در کدینگ نرم افزار آنها باشد.

در نتیجه، کدینگ یکی از سرفصل های مهم در آموزش حسابداری می باشد، که می بایست آن را به خوبی فرا گرفت. کدینگ، در واقع مربوط به یک بیزینس مشخص نبوده و برای تمامی کسب و کارها کاربرد دارد. در واقع، طراحی کدینگ اتفاقی هدفمند بوده است. برخی از اهداف آن عبارتند از:

  • استاندارد سازی و اعمال نظم در فرآیندهای مالی بر طبق یک گروه بندی مخصوص
  • تهیه گزارشاتی دقیق و کارآمد با سرعت و دقت بالا
  • ایجاد سهولت در ثبت اسناد حسابداری و به حداقل رساندن میزان خطا
  • ایجاد بستری مناسب برای آنالیز داده های مالی و محاسبه ی موجودی ها
  • کمک به تصمیم گیری مدیران و ذینفعان سازمان برای ادامه فعالیت مجموعه

  طراحی کدینگ حسابداری  

  • انواع طراحی کدینگ حسابداری

یکی از موارد مهم که در آموزش حسابداری رایگان و یا غیر رایگان به آن پرداخته می شود، طراحی کدینگ می‌باشد. این طراحی می‌بایست توسط افراد با سواد و دارای اطلاعات کافی صورت پذیرد. بدین وسیله، بسیاری از معضلات و چالش های مالی در انواع حسابداری‌ها، به خصوص حسابداری پیمانکاری که موقعیت بسیار حساسی دارد، قابل حل خواهند بود. انواع طراحی کدینگ عبارتند از:

۱ – کدینگ حفظی: این نوع از کد دهی حساب‌ها، بر پایه‌ی حروف اول حساب‌ها (به زبان فارسی) بوده و یکی از ساده‌ترین طراحی های کدینگ می‌باشد. همچنین، مختصرنویسی یکی دیگر از ویژگی های این طراحی است. برای مثال: حساب‌های دریافتنی به صورت ح – د شناسایی می‌شوند.

۲ – کدینگ پی در پی: در کدینگ پی در پی، که با واژه‌های سریالی و متوالی نیز از آن نام برده می‌شود، اعداد به شکل متوالی (پشت سرهم) به حساب ها تعلق می‌گیرند.

۳ – کدینگ سلسله مراتبی: کدینگ سلسله مراتبی یکی از کاربردی ترین و متداول ترین انواع طراحی کدینگ می‌باشد. در این روش، هیچ‌گونه محدودیتی در تعداد تعریف داده‌های مالی، کالاها و حساب‌ها وجود نداشته و همچنین، از دقت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد.

۴ – کدینگ توده ای: طراحی کدینگ توده‌ای، تنها برای یک دوره ی مالی کاربرد دارد و در طی این روش، می‌توان کدها را به یک حساب نسبت داد.

۵ – کدینگ وجهی: قرارگیری اعداد و کدها را بر طبق قوانین استاندارد است به طوری که، هر یک از اعداد بیانگر نوع خاصی از حساب ها و زیر مجموعه آنها می‌باشند.

  • ساختار طراحی کدینگ حسابداری

یکی از موارد مهم در آموزش حسابداری، ساختار صحیح کدینگ حسابداری می باشد. این ساختار عبارت است از:

۱ – گروه حساب : صورت حساب های مالی در سطح گروه حساب قرار می گیرند. از جمله: درآمدها، هزینه ها، بدهی های جاری، بدهی های غیر جاری و حساب ذینفعان

۲ – حساب کل : گروه حساب ها در حساب کل به شاخه های کوچکتری تقسیم شده و حساب های مورد نیاز و فعالیت های شرکت در این سطح جای خواهند داشت.

۳ – حساب معین : حساب معین را نیز می توان زیر مجموعه ی حساب کل به شمار آورد. چرا که، جزئیات حساب کل را می توان در حساب معین مشاهده نمود. حساب ها به همین ترتیب در کدینگ حسابداری خرد و خردتر می شوند، تا جایی که به حساب های تفصیلی میرسیم.

  • نقش کدینگ در حسابداری

کدهایی که با نام کدینگ شناخته می‌شوند، در سیستم‌های مختلف حسابداری برای شناسایی بهتر و ساده‌تر حساب‌های درگیر و تسریع امور مربوط به ثبت حسابرسی مورداستفاده قرار می‌گیرند. این دسته از کدها، به گونه‌ای تعیین می‌شوند که در آن‌ها اقلام و کالاها و خدماتی که قابلیت نقش شدن سریع‌تر دارند، در رأس کدها قرار گیرند و بالعکس، با سخت شدن فرایند نقدشوندگی، کددهی نیز پیچیده‌تر و در پایه‌های هرم تولید کد قرار داده می‌شود. تصویر زیر نمونه ای از کدینگ حسابداری است.

در تعریفی ساده‌تر می‌توانیم بگوییم که کدینگ حسابداری، درواقع به فرایند دسته‌بندی و مرتب‌سازی عناوین و موضوعات مرتبط با فعالیت‌های حسابداری یک شرکت یا سازمان گفته می‌شود که امکان چینش و مرتب‌سازی موضوعات مالی و عملیات‌ها را، بر اساس موارد مختلفی مانند موضوع فعالیت و سطح فعالیت برای حسابداران امکان‌پذیر می‌کند.

نکته مهم این است که گاهی برای اینکه حساب‌ها متعدد هستند، رویدادهای مالی شرکت یا سازمان به بخش‌های جزئی‌تری تقسیم می‌شوند تا ساختار دسته‌بندی حسابها و رویدادهای مالی، شبیه به یک هرم یا درخت باشد.

در این ساختار، هر شاخه درخت دارای یک سرگروه بوده و در بخش‌های بعدی یک حساب کل، حساب معین و نهایتاً حساب‌های تفضیل در آن‌ها قرار می‌گیرند. بنابراین در کدینگ، علاوه‌براینکه سرفصل‌های اصلی و فرعی فعالیت‌ها و موضوعات مربوطه مشخص می‌شود، قادر هستیم که ارتباط بین آن‌ها را برای ذی‌نفعان و کسانی که قرار است به اطلاعات دسترسی پیدا کنند، واضح کنیم. برای این منظور، سرگروه حساب‌ها درواقع همان حساب‌های اصلی هستند که دسته‌بندی کلی براساس آن‌ها شکل می‌گیرد و برای نمایش شمای کلی حساب‌ها استفاده می‌شوند.

حساب کل، حساب‌هایی هستند که برای اداره دارایی و سازمان امور مالیاتی بسیار مهم هستند و عملکرد آن‌ها نیز باید برای گزارش به این سازمان‌ها ارائه شود. حساب معین که سومین دسته است، بیشتر برای منظور گزارش‌دهی و تصمیم‌گیری مفید هستند و حساب‌های تفضیلی، حساب‌هایی هستند که برای هر سازمان منحصراً تعریف می‌شوند. اگر در سیستم کدگذاری حساب تفضیلی به یک حساب معین متصل باشد، آن را استاندارد و در غیر این صورت، آن را شناور می‌نامند.


انواع کدینگ حسابداری
  • ویژگی‌های متمایز طراحی کدینگ

طراحی کدینگ حسابداری باعث می‌شود تا اطلاعات مالی شرکت یا سازمان به راحتی قابل تفکیک باشد و در مواقع لزوم، دسترسی به آن‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد. از ویژگی‌ها و نکات مثبت کدینگ، می‌توانیم به مواردی مانند امکان تهیه گزارش‌های جامع و دقیق، امکان تولید گزارشات مدیریتی سطح‌بالا برای تصمیم‌گیری‌های حیاتی سازمان و شرکت، استانداردسازی عملیات واحد مالی، کاهش دخالت نیروی انسانی و درنتیجه سرعت بیشتر در فرایند ثبت حساب‌ها و اسناد مختلف، اشاره کنیم.

این نیاز به حدی است که حتی برای تهیه اسناد و مدارک حسابداری و یا ترازنامه‌ها نیز، کدینگ می‌تواند راهکاری بسیار عالی و مناسب برای اشخاص حقیقی و حقوقی باشد. از سوی دیگر، برای فعالیت‌های مختلف یک سازمان یا شرکت مانند بازرگانی و یا خدمات هم، کدینگ گزینه بسیار مناسبی است که باید موردتوجه مدیران و حسابداران قرار گرفته باشد. برای نمونه، برخی از کدینگ‌های مرتبط با فرایندهای حسابداری شرکت را در زیر مشاهده می‌کنید:

  • کد ۱۱ – دارایی‌های جاری شرکت
  • کد ۱۱۱ – موجودی نقدی و بانک شرکت یا سازمان
  • کد ۱۱۱۱ – موجودی ریالی نزد بانک‌ها
  • کد ۱۱۱۲ – تنخواه گردان
  • کد ۱۱۱۳ – موجودی ریالی نزد صندوق
  • کد ۱۱۲ – سرمایه‌گذاری‌های کوتاه مدت
  • کد ۱۱۲۱ – سپرده‌های کوتاه‌مدت نزد بانک‌های ریالی
  • کد ۱۱۲۲ – سپرده‌های کوتاه‌مدت نزد بانک‌های ارزی
  • کد ۱۱۳ – سپرده‌ها و ودایع
  • کد ۱۱۳۱ – سپرده‌ها
  • کد ۱۱۳۲ – ودایع

این کدها در دسته‌های مختلفی مانند دارایی‌ها، بدهی‌ها، حقوق صاحبان سهام، حقوق صاحبان سهام، درآمدها، هزینه‌ها، انتظامی و کنترلی جای می‌گیرند و هریک دارای زیرشاخه‌های مختلفی هستند که به منظور کدگذاری موارد متنوع به‌کار می‌روند. نکته مهم این است که طراحی کدینگ حسابداری، برای تمام سازمان‌ها، شرکت‌ها و کسب‌وکارها ضرورت دارد و می‌تواند برای آن‌ها بسیار مفید و کاربردی باشد.

  • دسته‌بندی و انواع کدینگ حسابداری

در یک دسته‌بندی کلی می‌توانیم بگوییم که کدینگ‌ها انواع مختلفی دارند و شامل موارد زیر می‌شوند: – کدینگ حفظی: نوعی کدینگ است که نیاز به طراحی یک ساختار مشخص و غیرقابل حدس برای آن وجود دارد

– کدینگ توده‌ای: در این مدل، یک‌سری از اعداد فقط به حساب‌های یک دوره مالی مشخص اختصاص داده می‌شوند

– کدینگ متوالی یا سریالی: در این مدل، اعداد به‌صورت متوالی پشت یکدیگر قرار می‌گیرند و هر عدد نمایشگر یک کد است

– کدینگ سلسله مراتبی: در این نوع کدینگ، تعدادی سرشاخه وجود دارد و زیرشاخه‌ها نیز کدهایی دارند که حروف اول آن‌ها با کد سرشاخه یکی است.

بنابر نیاز هر سازمان، کدینگ مربوط به آن توسط حسابداران و گروه حسابرسی پیشنهاد می‌شود که عموماً گزینه بسیار مناسبی برای کمک به شرکت یا سازمان هستند. همچنین نرم‌افزارهای مالی به دلیل اینکه دارای قابلیت‌های زیادی برای حسابرسی هستند، و همچنین امکان تغییرات گسترده در طراحی آن‌ها وجود دارد، برای اجرا و پیاده‌سازی یک سیستم کدینگ، بسیار مناسب هستند.

  • تاریخچه و تشریح حسابداری

امروزه محققان معتقدند تجارت و حسابداری دارای روابط تنگاتنگی می باشند و دانش حسابداری زبانی برای حرفه تجارت می باشد. دانش حسابداری را یکی از زیر شاخه های علوم انسانی می دانند.

آموزش حسابداری مقدماتی به عنوان روشی که از دیرباز در دانشگاه ها و موسسات آموزشی آزاد و دولتی تدریس می شده باعث تربیت حسابدار هایی گردید که از عهده انجام کار در بازار کار بر نمی آمدند، به دلایل فوق آموزش حسابداری در بازار کار حرفه ای تجارت تاثیرگذار بوده است.

یکی از علت هایی که حسابداری اهمیت زیادی در حرفه تجارت دارد تهیه گزارش های مالی توسط دانش حسابداری جهت بررسی درست وضعیت حرفه ها توسط این گرایش مهم از علوم انسانی می باشد.

آموزش حسابداری مقدماتی می تواند پایه های علم حسابداری را به افراد آموزش دهد اما بازار کار به افراد خبره ای نیاز دارد که در زمینه های کدینگ حسابداری و طراحی کدینگ حسابداری نیز خبره باشند. افراد هر چقدر در زمینه دریافت عمیق خود از آموزش حسابداری مقدماتی درک درستی داشته باشند می توانند در آینده به افراد لایق تری در بازار کار تبدیل شوند.

  • کدینگ و طراحی حسابداری در علم امروز

امروزه مطالب بسیاری درباره کدینگ حسابداری شنیده اید کدینگ حسابداری روشی برای کد کردن محاسبات به نوعی همان شاخه بندی محاسبات یا کلاس بندی در حسابداری می باشد.

وقتی که محاسبات در حسابداری متنوع و زیاد باشد می تواند یک حسابداری که دارای آموزش حسابداری متوسط می باشد و از کدینگ حسابداری و طراحی کدینگ حسابداری سررشته و آموزش لازم را نداشته باشد، می تواند حسابدار را دچار اشتباهات غیرقابل قبولی در این زمینه نماید.

یکی از بهترین راه های آموزش به کار بردن کدینگ حسابداری در حرفه ها استفاده از آموزش حسابداری درست جهت تربیت افراد با دانش خوب در این زمینه می باشد. نرم افزار ها یکی از راه های عالی برای استفاده از کدینگ حسابداری به شمار می‌آید که از جمله این نرم افزار ها می توان به نرم افزار بسیار نام آشنای اکسل شرکت مایکروسافت اشاره نمود.

اگر به دنبال یک روش خاص یکسان سازی برای همه محاسبات در یک شرکت یا مجموعه هستید کدینگ حسابداری یکی از روش های برتر در این زمینه می باشد.

در صورتی که به دنبال برطرف کردن مشکلات مالی موسسه خود می باشید پیشنهاد ما اجرای کدینگ حسابداری به وسیله مدیران مالی دارای تجربه بالا می باشد که تجربه این افراد تضمین کننده موفقیت اجرای کدینگ در موسسه شما می باشد. کدینگ در حسابداری دارای روش های مختلفی می باشد که در همه این روش ها لایه های پیاده سازی و تراکنشهای مالی نقش بسیار مهمی را دارا می باشند.

  • جمع‌بندی و سخن پایانی

در پایان باید بگوییم که طراحی یک سیستم کدینگ حسابداری برای سازمان یا شرکت، در رویه‌ها و فراکردهای مالی آن بسیار مهم بوده و یک امر تخصصی محسوب می‌شود. بنابراین اگر فرایند کدینگ با دقت و به شکلی صحیح و کارامد انجام شود، مدیران می‌توانند انتظار داشته باشند که بسیاری از مشکلات مالی و حسابداری شرکت یا سازمان مرتفع شده و اشتباهات انسانی در آن به‌شدت کاهش می‌یابد.

همچنین شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌توانند برای طراحی کدینگ حسابداری از شرکت‌ها و دیگر مؤسسات خدمات مالی و حسابداری در این خصوص کمک بگیرند تا فرایند طراحی کدینگ به خوبی صورت گیرد.  



اگر قصد یادگیری حسابداری از سطــح پایه تا پیشرفته را دارید با انتخاب پکیج جامع آموزش صفر تا صد حسابداری ویژه بازار کار تمام تکنیک‌ها و مهارت‌های کلیدی که لازم است برای ورود به این حرفه بیاموزید را بصورت یکجا در اختیار شما قرار خواهیم داد.

acc

 

خبرنامه

در حال بررسی اطلاعات...

از عضویت شما در خبرنامه سپاس گزاریم.

مقالات مرتبط Simmilar Blog
۰۲ بهمن ۱۴۰۲
حسابداری چیست و چگونه حسابدار شویم؟

هم اکنون بازار کار حسابداری به شدت نیازمند حسابداران ماهر، با تجربه و مسئول است. چنانچه یک حسابدار ب

۲۶ آذر ۱۴۰۱
حسابداران پر درآمد چگونه پروژه می گیرند

در فضای انجام کار حسابداری آموخته‌های آکادمیک و تئوری لازم است ولی کافی نیست، به همین منظور توصیه می

۲۰ تیر ۱۴۰۱
کاربرد نرم‌ افزار اکسل در حسابداری

ممکن است برخی افراد تصور کنند که دیگر نرم افزار اکسل در آموزش حسابداری کاربردی ندارد، اما حقیقت آن ا

پکیج های حسابداری حرفه ای
پکیج های حسابداری مقدماتی
پکیج های حسابداری حرفه ای
پکیج های حسابداری مقدماتی

x
x