هم اکنون بازار کار حسابداری به شدت نیازمند حسابداران ماهر، با تجربه و مسئول است. چنانچه یک حسابدار ب
اولین هدف از راه اندازی هر کسب و کاری بدون شک کسب درآمد است و با توجه به پررنگ تر شدن مباحث مالیاتی، بازار کار حرفه حسابداری نیز در چند سال اخیر رشد بسیاری پیدا کرده است. اما روشهای کسب درآمد از حسابداری کدامند؟ چگونه میتوان در این حوزه به موفقیت مالی خوبی رسید؟ درآمد حسابداران در کشورهای مختلف چقدر است؟ برای پاسخ به این سوالات در ادامه با ما همراه ما باشید.
حسابداران هزینههای زیادی را صرف آموزش حسابداری و دریافت مدرک میکنند تا بتوانند بعد از تحصیل در این رشته مشغول به کار شوند. اگر چه بازار کار حسابداری و کسب درآمد از حسابداری بسیار خوب است اما تا زمانی که نتوانید از تواناییها و دانش خود استفاده کنید نمیتوانید در این حوزه موفق شوید.
داشتن اطلاعات و دانش حسابداری بدون اینکه کسب و کار خود را راهاندازی کنید بی فایده است. در این مقاله قصد داریم نکاتی را بیان کنیم که میتواند به شما برای موفقیت و کسب درآمد در حرفه حسابداری کمک بسیاری نماید تا ضمن یادگیری آن با چالشهایی که حسابداران برای کسب درآمد با آن مواجهند بیشتر آشنا شوید.
یکی از اهداف دوره هایی آموزش حسابداری، رسیدن به کسب درآمد از این رشته می باشد. در واقع آموزشی مفید و مثمر ثمر خواهد بود، که اسرار و رموز این حرفه را برای شما آشکار سازد. چرا که، اکثر دوره های آموزش حسابداری رایگان و یا حتی غیر رایگان بر روی دروس تئوری تمرکز دارند. اما، دوره هایی که به تبیین دروس بازار کار این حرفه می پردازند، به شکلی کاربردی و اصولی بستر ورود به بازار کار را برای شما فراهم می سازند.
حسابداری، یکی از حرفه هایی می باشد که علاوه بر بین المللی بودن آن، بسیار منعطف بوده و می توان هر روز در آن پیشرفت نمود. به عبارتی، راه های کسب درآمد بسیار زیادی از این حرفه وجود دارد. اما، اولین و مهمترین گام، شرکت در دوره های آموزش حسابداری معتبر می باشد. چرا که، راه ورود به هر شغل، دریافت آموزش صحیح، اصولی و دقیق می باشد.
امروزه نسبت به گذشته، شرکت در کلاس های آموزشی بسیار ساده تر و مطمئن تر شده است. چرا که، بیشتر دوره های آموزشی در مسیر آنلاین شدن قرار گرفته اند و با صرف زمان و هزینه ای بسیار مناسب تر، می توان از آنها بهره مند شوید. از شما دعوت می کنیم تا در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید. چرا که، قصد داریم چند شاه کلید برای کسب درآمد عالی از حسابداری را به شما ارائه دهیم.
شما در طی دوره های آموزش حسابداری، با اصول و قوانین این رشته به صورت کامل و کاربردی آشنا می شوید. مطلب مهمتری که از این دست آموزش ها دریافت خواهید کرد، این است که مسیر کسب درآمد از حسابداری فقط و فقط از راه پذیرش پروژه و یا استخدام در یک شرکت نمی گذرد، بلکه راه های بسیار جذاب دیگری هم وجود دارد، که در ادامه به آنها می پردازیم.
اول : معمول ترین شیوه ی کسب درآمد از رشتهی حسابداری، قبول پروژه و یا استخدام در یک شرکت می باشد. اما، این دو راه تنها زمانی برای شما هموار خواهند بود، که به صورت کامل با قوانین حسابداری، مالیاتی، بیمه و … آشنا باشید. در این صورت، پیشنهاد های بسیار خوبی دریافت خواهید نمود و این شما هستید که تعیین کننده میزان دستمزد خواهید بود. و در این جا باز هم اهمیت شرکت در یک دورهی آموزش حسابداری به چشم می آید، چرا که تنها از طریق تسلط بر قوانین می توانید کار خود را به خوبی به انجام برسانید.
دوم : زمانی که در رزومه ی خود، چندین پروژه ی درخشان و موفق داشته باشید، نظر شرکت های معتبر و بزرگتری به شما جلب خواهد شد. بدین ترتیب، می توانید با دستی باز انتخاب نموده و پروژه هایی که از نظر سوددهی بهتر می باشند را برگزینید.
سوم : یکی دیگر از زمینه های فعالیت در حوزه ی حسابداری، عقد قرارداد با شرکت های بین المللی می باشد. البته، لازمه ی این کار تسلط بر زبان انگلیسی است.
چهارم : شما می توانید به عنوان یک حسابدار حاذق که دوره های آموزش حسابداری را به خوبی پشت سر گذاشته است؛ اقدام به ارائه ی مشاوره ی مالی و تحصیلی نمایید. بسیاری از کارفرمایان هستند، که حاضر می باشند با پرداخت حق مشاوره از پس چالش های مالی سازمان خود برآیند و یا اقدام به راه اندازی یک کسب و کار موفق نمایند. همچنین، شما می توانید یک گزینه ی مناسب برای نسلی باشید که قصد تحصیل در این رشته را دارند و آنها را نیز راهنمایی کنید.
پنجم : از دیگر راه های رسیدن به درآمد عالی از حسابداری، فراگیری حسابداری پیمانکاری می باشد. بسیاری از پروژه های عظیم عمرانی و دولتی، برای ساماندهی امور مالی پروژه های خود، نیاز به یک حسابدار حاذق دارند که علاوه بر شناخت اصول حسابداری، با حسابداری پیمانکاری نیز آشنایی خوبی داشته باشد.
ششم : تا اینجا، بسیار راجع به آموزش حسابداری صحبت کردیم. این بدین معناست که، اگر شما به تدریس هم علاقه مند باشید، می توانید تجارب و دانسته های خود را در اختیار دیگران قرار داده و از این طریق نیز درآمدزایی نمایید. این آموزش ها می توانند مجازی و یا حضوری باشند. در هر دو صورت، افرادی هستند که با علاقه آنها را دنبال خواهند نمود. چرا که، همه ی ما می دانیم برای موفق شدن در این حرفه به چیزی بیشتر از دروس دانشگاهی نیاز است.
این روزها ابزارها و فناوریهای مختلفی وجود دارند که به شما کمک میکنند تا به کسب درآمد از حسابداری برسید. شما میتوانید به راحتی به کمک اینترنت اطلاعات و دانش خود را در اختیار دیگران قرار دهید. همچنین میتوانید از سایتهای مختلفی برای این کار استفاده کنید یا اینکه وب سایت شخصی خود را برای فروش اطلاعات داشته باشید. اما قبل از شروع باید اطلاعات جامعی در مورد حسابداری داشته باشید.
یکی از بهترین سایتهای آموزش حسابداری، خودآموز حسابداری نیاز است که برای یادگیری کامل حسابداری از پایه تا پیشرفته پکیجهای آموزشی مختلفی را آماده کرده و در اختیار دانشجویان و کارآموزان این رشته قرار داده است. طبق آخرین نظر سنجی از ۳۲ هزار کاربر سایت، درآمد حسابدارانی که فیلمهای آموزشی ما را مشاهده نمودهاند بیشتر از شش برابر افزایش یافته و جویندگان کار نیز مصاحبههای شغلی را با موفقیت پشت سر گذاشته و مستقیم وارد این حرفه شدهاند. یادگیری شما را %۱۰۰ تضمین میکنیم.
یکی دیگر از راههای کسب درآمد از حسابداری تبلیغ کردن محصولات آموزش حسابداری به صورت آنلاین بدون داشتن یک وب سایت شخصی است. سایتهای مختلفی وجود دارند که میتوانند در این حوزه به شما کمک میکنند. این روش معمولا برای شرکتهایی که نرمافزارهای حسابداری دارند بسیار موثر است. تبلیغات آنلاین در سالهای اخیر توانسته کمک بسیاری به کسب درآمد برای حسابداران کند. همچنین شما میتوانید دانش حسابداری خود را نیز بصورت آنلاین ارائه دهید و یا با کسب یک دانش و تخصص جدید در حوزه حسابداری مشغول به فعالیت در بازار کار شوید.
برای توضیح بیشتر این فرایند بطور مثال یک فایل اکسل حقوق و دستمزد یا استهلاک داراییها را آماده کنید و بفروشید. اگر در کار با اکسل حرفهای هستید میتوانید یک فایل آماده را بسازید و از فروش آن در فضای اینترنت یا شبکههای مجازی کسب درآمد کنید. احتمالا میدانید که آماده کردن یک فایل حسابداری اکسل برای تازهکاران در این حوزه سخت است. شما بهسادگی میتوانید با فروش قالب آماده این جداول به کسب درآمد از حسابداری برسید.
سنتیترین شیوه برای کسب درآمد از حسابداری بدون شک پیدا کردن یک کار تمام وقت است. همانطور که بارها گفتیم بازار کار این رشته بسیار خوب است در نتیجه پیدا کردن شغل و یک کار تمام وقت نیز دشوار نیست. برای کسب درآمد در این حوزه و پیدا کردن یک کار خوب کافی است اطلاعات و دانش خود را افزایش دهید. زمانی که تخصص شما زیاد باشد و از طرفی تجربه کافی نیز در حسابداری داشته باشید میتوانید به سادگی در یک شرکت استخدام شوید.
نوشتن کتاب و دریافت حق امتیاز از دیگر راههای کسب درآمد از حسابداری است. رشته حسابداری در چند سال اخیر به یکی از رشتههای پر طرفدار تبدیل شده است در نتیجه افراد زیادی نیز به دنبال کتابهای مختلف در این حوزه هستند.
شما با این کار نه تنها اطلاعات خود را در اختیار دانشجویان این رشته قرار میدهید بلکه میتوانید از این طریق نیز کسب درآمد کنید. با توجه به گسترش اینترنت می توانید کتابهای خود را به صورت فایلهای آنلاین به فروش برسانید.
اگر به دنبال کسب درآمد از حسابداری هستید باید کمی بیشتر وقت بگذارید و رزومه خود را به بهترین شیوه آماده کنید. به روز رسانی رزومه ساده به نظر میرسد اما میتواند در به برجسته شدن رزومه شما در میان هزار رزومه دیگر کمک بسیاری کند.
روشها و شیوههای مختلفی برای بهبود رزومه وجود دارد که میتوانید در مقاله رزومه نویسی حرفه ای برای یک حسابدار آنرا مطالعه کنید. در صورتی که تجربه زیادی ندارید میتوانید جزئیات بیشتری را اضافه کنید. همچنین میتوانید برای هر درخواست شغلی، رزومه خود را آپدیت کنید. استفاده از کلمات مهم و کلیدی میتواند تاثیر خوبی در دیده شدن رزومه شما داشته باشد.
این روزها، LinkedIn مانند رزومه آنلاین شما است. اگر به دنبال شغل جدید و پردرآمدتری هستید، باید انتظار داشته باشید که کارفرمایان بالقوه پروفایل شما را بررسی میکنند. به روز باشید و مطمئن شوید که در پلتفرم فعال هستید.
به روزرسانی رزومه و نوشتن مقاله راههای خوبی برای نشان دادن مشارکت و اشتیاق شما به حوزه تخصص شما است. به علاوه، پیشنهادهای LinkedIn یک راه عالی برای نشان دادن این است که شما با دیگران به خوبی کار می کنید. ساختن بهترین رزومه تاثیر زیادی در کسب درآمد از حسابداری برای شما دارد.
اکثر گرایش ها در حرفه حسابداری از حقوق بالایی برخوردارند، اما پردرآمدترین فرصتها اغلب فقط برای کسانی است که دارای مدارک پیشرفته هستند. تبدیل شدن به یک CPA اولین قدم عالی است، اما اگر واقعا در جستجوی فرصتهای بهتر هستید، ممکن است لازم باشد تحصیلات خود را یک قدم جلوتر ببرید. به طور کلی، برای دستیابی به موقعیتی مانند مدیر حسابداری یا مدیر مالی، باید مدرک کارشناسی ارشد حسابداری داشته باشید.
این به معنای چندین سال تحصیل (و به طور کلی چند سال تجربه برای اثبات خود) است، اما افزایش حقوق و کسب درآمد از حسابداری و مسئولیت میتواند ارزش سرمایه گذاری زمان و هزینه مورد نیاز برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد را داشته باشد. در صورتی که تمایلی به تحصیل در دانشگاه نداشتید میتوانید به کمک پکیجهای مجموعه حسابداری نیاز، به دانش مورد نیاز در هر گرایش دست پیدا کنید.
چه شما در حال راه اندازی یک کسب و کار باشید یا نه، مهم است بدانید که چگونه خودتان را به بازار معرفی کنید. درخواست برای هر شغلی، بازاریابی خاص خود را دارد و اگر قصد راه اندازی یک کار جانبی و شخصی برای خود را دارید، باید متعهد به یادگیری و اجرای بهترین شیوهها برای بازاریابی دیجیتال باشید. اگر میخواهید به عنوان حسابدار پول بیشتری بدست آورید و به کسب درآمد از حسابداری برسید، باید همه کاره شوید!
در حرفه حسابداری اگر به دنبال درآمد بیشتر هستید، باید به مهارتهای خود ایمان کامل داشته باشید.
اگر نمیتوانید اعتماد به نفس داشته باشید و کارفرمای خود را متوجه کنید که چرا مستحق دریافت حقوق بالا هستید، ممکن است برای مدتی در سطح درآمد فعلی خود گیر کنید. تمایل به خلاقیت، آموزش بیشتر و مهمتر از همه، دفاع از خود داشته باشید.
مهارتهای شما ارزشمند هستند و به کسب درآمد از حسابداری کمک بسیاری میکنند. مهمترین اصل برای کسب درآمد از حسابداری بدون شک یادگیری اصولی مهارتهای این رشته است. آموزش حسابداری نقش بسیاری در کسب درآمد شما دارد پس قبل از هرکاری سعی کنید آموزشهای خوبی در این زمینه ببینید.
اگر قصد یادگیری حسابداری از پایه تا پیشرفته را دارید با انتخاب پکیج جامع آموزش صفر تا صد حسابداری ویژه بازار کار تمام تکنیکها و مهارتهای کلیدی که لازم است برای ورود به این حرفه بیاموزید را بصورت یکجا در اختیار شما قرار خواهیم داد.
هم اکنون بازار کار حسابداری به شدت نیازمند حسابداران ماهر، با تجربه و مسئول است. چنانچه یک حسابدار ب
امروزه به دلیل اجباری شدن مکانیزه سازی کسب و کارها از سوی سازمان امور مالیاتی، نرم افزارهای حسابداری
حسابداری از مشاغل پر درآمد دنیا محسوب میشود که به دو صورت پاره وقت و تمام وقت در شرکتهای مختلف انج